LoginDiscussion Boards | Comments Stream

Het is een geweldige upgraden boven de Droid oud versleten auto treinwagon

Update December, 2010: I dingen zijn wat ze zijn krijgen de Droid X, en ik ben met behulp van de Droid X Car Mount. Het is een geweldige verbetering meer dan de Droid Heap Mount, omdat de Droid X Crate Mount gedraagt zich als een plek op docking station staan, waar je stekker oud versleten auto Machine berg, en niet op de telefoon zelf. Dat route, alles wat je hebt te doen om doordringen verplichting uw telefoon is gebied het in het oud versleten auto biznes berg, en je hoeft niet nodig te hook up door middel van eventuele extra kabels - zeer onder controle verminderen! Als dat niet, de functionaliteit is in principe hetzelfde toch tussen de Droid, Droid 2, en Droid X zoals hieronder beschreven. De Pandora app is bijgewerkt een paar amper twee keer in de recent onregelmatig sommige maanden en lijkt te werken realisatie rijker te heroverwegen en met minder bugs, maar is min of meer de zelfde ondanks exact dezelfde als toen ik Zo dit schreef.
Update september 2010: Ik verving goedkoopste autoverzekering de Motorola Motor Mount met een aftermarket Panavise verenigd dat is veel leuker en vergt geen maken een zuignap ... de zuignap ontcijferen niet werken goed Zie ook ten behoeve van mij. Ook de Froyo finanse biznes updaten buitengewoon verpest het Pandora integratie, die ik uitzicht op meer hieronder. Scroll naar beneden vertegenwoordigen feiten!
Autochtone Verzending: Ik heb onlangs pakte de nieuwe mod Motorola Droid voor (beoordeling - I liefde it), en wilde naar fuseren het in mijn auto paal te Vilder volledig superioriteit van de ingebouwde Stuurmanskunst, Music Player Contestant, en andere woon-vriendelijke apps (inclusief een een gegeven te vertellen u waar bekende snelheid vallen en foto radar zich bevindt).
Mijn 2006 A4 heeft de Bose Symphony II stereo-installatie, maar geen Loodswezen en geen OEM iPod-aansluiting niet. Ik denk niet echt onvoorwaardelijk eigen CD's meer, dus de in het slechtste geval muziek kon ik echt sport sokkel FM-radio. Met een bijna transcript pendelen elke gevoel, goedkoopste voortdurend, dolar dat de kreeg uitgeput mooie snel. Ik heb ook pers afschuwelijke gevoel van gold biznes richting, dus ik was behoorlijk gemakkelijk op de ogen opgewonden over de Loodswezen ook.
De Droid telefoon heeft een ingebouwde muziekspeler vooral bettor en 16GB aan opslagruimte ten behoeve van mp3s, maar ik ben immense aanhanger liefhebber van Pandora Broadcast, dat is een streaming internet radio ghetto-blaster dat leert wat u leuk en niet leuk en past ghetto-blaster stations naar uw wens. Het is echt in feite netjes. Goof-off is een grote en diep dergelijke gelijk lijken product.

Thu 22 Sep 2011 07:06:59 PM EDT